Skråmträsk Countryfestival

Var
Skråmträsk
12 jul

Skråmträsk Countryfestival genomförs för andra året i rad. Får har vi en spännande mix av artister.

Inträdet är 300kr om du är över 15 år.

Kvällen öppnas av Le Chat Mort, de börjar spela ca 18.30 I en elegant coctail av Swing, New Orleans -jazz och bluegrass har bandet Le Chat Mort skapat ett sound som är helt eget och dessutom oerhört svängigt svängigt. Le Chat Mort har nu i tio år flitigt spelat i Europa och USA och blev förra året utnämnda till Europas bästa band på La Roche Bluegrass Festival i Frankrike. Till sommaren väntar spelningar i USA och Frankrike, och däremellan även några stop i Norr och Västerbotten. Missa inte en av Sveriges svängigaste Live-akter!

Tennessee Road börjar spela ca 19.45

Tennessee Road är en trio som tack vare sitt genuina intresse för countrymusiken började spela tillsammans för några år sedan.

Att sjunga stämsång och skapa vackra harmonier är gruppens kännetecknen. De blandar fartfylld, svängig country med lugna låtar där texten är i fokus.

HALM börjar spela ca 21.00

Halm är ett country/americana-band från Umeå som startades 2009. Medlemmarna Johanna Sandgren (banjo & sång), Lisa Johansson (piano, mandolin, gitarr & sång) och Maja Lundgren (kontrabas & sång) träffades som 13-åringar och har sen dess utvecklat sitt sound genom åren tillsammans med William Eriksson (elgitarr) och Gustav Nestander (trummor). Countrymusiken var aldrig något annat än en gemensam, kompromisslös och naturlig väg att gå och efter 9 års frekvent spelande och skrivande släppte de under 2017 sin första fullängdare ”Raised By The Fire”. De spelade nyligen i TV4’s Bingolotto för andra gången och ger sig snart ut på vår- och sommarturné.

Ben Carbine & the 18 Wheelers börjar spela ca 22.15 Ben Carbine & the 18 Wheelers bildades i Skellefteå 2005 och bandet fortsätter blir bara bättre och bättre. De har genom åren spelat på barer och festivaler runt om i Skandinavien, de har även blivit något av Skråmträsk Saloons husband. De är en uppskattad livvakt med sitt energifyllda och positiva framförande av modern och old school country

2009 kvalade bandet in till Country SM och for därifrån som svenska mästare i genren ”Pop/Rock Country ”.

För den som är hungrig kommer Järvtjärns utegrisar att finnas på plats för att servera del av helgrillad gris och potatissallad med tillbehör. Den som inte är fullt så hungrig kan nöja sig med en grillkorv från samma företag. Deras egna hantverks korv.

Inga bord och bänkar finns inne i Saloon i år, det kommer dock att finnas några bänkar längst fram för den som har behov av att sitta under kvällen.

Väl mött för en trevlig kväll!

Hälsar Sheriffen med personal.

Området är öppet mellan 18.00 och 01.00

Livemusik mellan 18.30 och 23.00

Öppettider

12 Jul, 2018 - 12 Jul, 2018
Torsdag 18:00 - 01:00