Skellefteås Idrottsgala 2018

Var
Stationgatan 8 Skellefteå
27 okt

För första gången arrangeras Skellefteås egna idrottsgala! Ett tillfälle för idrottsutövare, föreningar, klubbar och näring att uppleva en afton där den lokala idrotten hyllas.
Skellefteås idrottsgala är ett arrangemang som riktar sig till alla som har en koppling till den lokala idrotten: idrottare, tränare, domare, klubbar, familjer och vänner.

Under kvällen utses vinnare i följande kategorier:
Årets manliga idrottare – tilldelas den manliga idrottare som sett till sin förmåga presterat bäst under året och stått för den största insatsen.
Årets kvinnliga idrottare – tilldelas den kvinnliga idrottare som sett till sin förmåga presterat bäst under året och stått för den största insatsen.
Årets hederspris – tilldelas den person som gjort något utanför ramarna och den person som bör hedras och inte alltid får den uppskattning hen förtjänar.
Årets eldsjäl – tilldelas den person som brinner för sin klubb, sin idrott och sitt kall. Ska vara en person som äter, sover och andas passion för sin förening/idrott.
Årets ledare – tilldelas den ledare som visat bäst engagemang, ledarskap och fått sina utövare att prestera på högsta nivå.
Årets idrottsprofil – tilldelas den person står ut med sin personlighet och engagemang.
Årets förening – tilldelas den förening som genom sitt arbete gjort betydande insatser hos barn och ungdomar. Priset kan även tilldelas en förening vars humana och samhällsutvecklande värderingar och arbete har varit en förebild i staden.

Under kvällen uppträder den svensk-amerikanska artisten Rhys och konferencier är Farao.
Idrottsgalan äger rum den 27 oktober på Verandan, Skellefteå Stadshotell.

Öppettider

27 Oct, 2018 - 27 Oct, 2018
Lördag -