Var
Nordanåteatern Skellefteå
18 nov

Föreställningen är lördag 18/11 kl. 16.00.

OBS! Söndag 19/11 kl. 13.00 är inställd.
Astrid Lindgrens klassiska berättelse om Ronja Rövardotter och hennes upplevelser i Mattisskogen. Mattis, Lovis, Skalle-Per, Birk och alla andra rövare finns med.
En natt när det stormade som värst föddes en liten flicka i Mattisborgen. Samma natt slog även åskan ner och Mattisborgen delades mitt itu med Helvetesgapet i mitten. Efter den natten blir inget sig likt.
Ronja ger sig ut i den farliga Mattisskogen och träffar på de hemska Grådvärgarna, Vildvittrorna och de roliga Rumpnissarna.
Hon träffar även Birk Borkason!
När Mattis får reda på detta blir han ursinnig och en tvekamp är att vänta. Men först lär Ronja och Birk känna varandra.
Massor av härlig musik, massa dans och sång och en fantastisk scenografi och härliga masker.
Kultkompaniet kommer med ännu en av de klassiska sagorna. Föreställningen är drygt två timmar inklusive paus. Den rekommenderas från 4 år.
Kultkompaniet från Borås har gjort klassiska sagor på scen och turnerat över hela Sverige under snart två decennier. Här är några av föreställningarna som gjorts: Pippi Långstrump, Folk och Rövare i Kamomilla stad, Karius och Baktus, Peter Pan, Pippi på de sju Haven, Emil i Lönneberga, Trollkarlen från Oz med flera

FAKTA:
Antal skådespelare: 9
Längd: Cirka 2 tim inkl. paus
Paus: Ja
Rek ålder: 4-99 år

Arrangör: Kultkompaniet.

Öppettider

18 nov, 2017 - 18 nov, 2017
Lördag 16:00 - 18:00