Mustasch och Hardcore Superstar

17 mar

Mustasch och Hardcore Superstar 17 mars på Folkparken i Skellefteå!

Åldergräns 18

När Mustasch & Hardcore Superstar, två utav rikets största rockakter, gör gemensam sak och beger sig ut på turné är ett stopp i Skellefteå, det enda i Norra Sverige.

Vi snackar dubbel headliner med totalt 18 album i bagaget och över 70 miljoner streams. Oförglömliga party anthems & rockdängor som avlöst varandra i en strid ström sedan slutet utav 90-talet. Än fler är att räkna med då båda banden är aktuella med nya singlar och fullängdare i sikte!

MUSTASCH: Bandet har sedan starten 1998 byggt upp ett minst sagt imponerande CV. Utsålda förband- och headline-turnéer med band som Motörhead och Gluecifer har avlöst varandra samt tre Grammisnomineringar varav en vinst i kategorin ”Årets Hårdrock”.

”GO” är den absolut hårdaste plattan Mustasch gjort under hela vår karriär. Både vi och producenten ville gå tillbaka till rötterna, till den hårdrocken vi startade med. Men, med tyngre, hårdare och ännu mer ursinne.
– Ralf Gyllenhammar

HCSS: Många band går den enkla vägen och håller sig till sin genre – Hardcore Superstar, som är inne på sitt tredje årtionde tillsammans, är inte ett av dessa. Fyrmannabandet från Göteborg hade modet att anamma två stilar som tidigare hatade varandra, nämligen thrash metal och sleaze-rock. Den förstnämnda hård, aggressiv och rå medan den senare catchig, melodisk och dekadent. Idag släpper Hardcore Superstar nya singeln ”Have Mercy On Me” och fler grymma partyhits väntar framöver!

Pris 415 kr.

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter, Trädgårdsgatan 7 i Skellefteå centrum öppettider måndag-fredag 10-18, lördag 11-15.

Du kan också köpa biljetter på webben Tickster direktlänk
Eventet finns på Facebook

Middagserbjudande på Folkparken
Kl. 18.00-20.30. Priset är 249:- och då serveras lyxiga buffér i vår pub Wcwell (meny kommer senare).
Matevenemanget kommer att vara helt skilt konserterna så man måste inte ha biljett för att komma till puben innan.

Arrangör: For Events

Öppettider

17 mar, 2018 - 17 mar, 2018
Lördag 20:00 -