Marching for Love välgörenhetskonsert

Var
Balderhallen Skellefteå
18 mar

Marching for Love drar ut på ännu en turné över Sverige och i vår fyller turnén Balderhallen en kväll! Vårens turné är fortsättningen på den musikaliska resa som redan har setts av 100 000 människor runt om i Sverige, där Star for Life och Triple & Touch har samlat ihop ungdomar från Sverige och Sydafrika som tillsammans skapar en oförglömlig musikupplevelse. Tusentals svenska ungdomar kommer att medverka på de olika konserterna runt om i Sverige för att skapa en konsertupplevelse utöver något annat!

Medverkar gör Star for Lifes ambassadörer Ken Wennerholm och Göran Rudbo i Triple & Touch. På scen ser ni även den sydafrikanska artisten Thandiwe Mazibuko och fantastiska Star Choir South Africa. På konserten får vi också se och höra Nicole Touma som var med och kämpade i toppen under Idol 2016 och gospeltalangen Samuel Ljungblahd!

Turnén presenteras av Star for Life Group och är ett led i vårt arbete för att stärka ungdomars självkänsla. Sedan 2010 har vi drivit ett utbildningsprogram i Sydafrika och Namibia och nu samarbeta vi även med flera skolor i Sverige. Vårt mål är på att hjälpa ungdomar identifiera sina mål och ta ansvar för att försöka förverkliga dem.

”Varm, varierande och storslagen. En afrikansk injektion i ett kylslaget Sverige”
Norrköpings Tidningar

”En av de mäktigaste känslor jag upplevt i hela mitt liv”
Måns Zelmerlöw

”Det coolaste jag varit med om”
The Moniker

Gästartist är Nicole Tuoma från Idol.

Pris 305 kr vid köp på Skellefteå Turistbyrå
Vid biljettköp på webben www.ticketmaster.se tillkommer en extra serviceavgift

Biljetter säljs på Skellefteå Turistbyrå tel 0910-452515 eller biljett@visitskelleftea.se

Marching for LoveNicole ToumaStar for LifeStar For Life Southern Africa

Öppettider

18 mar, 2017 - 18 mar, 2017
Lördag 19:00 - 21:00