The Future of energy festival

15 jun

Northvolt // The Future of Energy Festival

Den 15 juni arrangerar Northvolt, The Future of Energy Festival.
En dag med kunskap, inspiration och nätverkande.
En kväll med god mat, mingel och konserter.Den globala omställningen till förnybar energi är vår tids kanske viktigaste fråga. Den 15 juni samlar vi några av Sveriges skarpaste personer som driver utvecklingen framåt för en dag fylld av intressanta samtal, möten och underhållning. Vi kallar det The Future of Energy Festival. Dagen inleds med ett diskussionsforum följt av middag på Brygg CC och sist men inte minst: en konsert vid älvskanten. Delta hela dagen eller kom till gradängen på kvällen och njut av bra musik. Alla är välkomna. Hoppas vi ses!BILJETTALTERNATIV 1
Diskussionsforum på Stadshotellet + middag på Brygg Club & Café + konsert med Petter och Lisa Miskovsky.
1000 kr per person
Hur påverkas framtidens transporter och industrier av omställningen till förnybar energi? Lyssna på några av Sveriges mest intressanta organisationer, företag och startups, som alla ligger i framkant av utvecklingen. Forumet modereras av Peter Carlsson från Northvolt och några av de företag som medverkar är ABB, Epiroc, Boliden, Einride, Skellefteå Kraft och Cake. Efter forumet beger vi oss till Brygg Club & Cafe för middag och sedan vidare till konserten. Allt ingår i priset. Begränsat antal biljetter.
Vid större företagsbokningar, vänligen kontakta mail to: biljetter@forevents.seDiskussionsforum inkl fika: 14.00–17.00
Grillbuffé: 17.00–19.00

Konsert: 19.00–23.00

BILJETTALTERNATIV 2
Konsert med Petter + Lisa Miskovsky
Tid: 19.00–23.00
200 kr per person + ev. serviceavgift.
Vi välkomnar hela Skellefteå till gradängen vid Bryggarbacken för en härlig sommarkväll. Petter och Lisa Miskovsky spelar, och vi finns på plats för att berätta mer om vår verksamhet. Hoppas du och dina vänner har möjlighet att komma!
Ingen åldersgräns! Biljetter säljs på http://tickster.com/ och Turistbyrån i Skellefteå tel. 0910-452515.
Begränsat antal biljetter. Välkomna!Artikel på Norran direktlänk

Eventet finns på Facebook

Öppettider

15 Jun, 2018 - 15 Jun, 2018
Fredag 14:00 - 23:00