Var
Vid Skellefteälven
25 jul

Miss Li, En Flotte 25 juli i Skellefteå #enflotte

Artister du gillar. I Skellefteälven.
Gratis för alla. Tack vare samarbeten.
Speltid: ca 20.00

Artisterna spelar på flotten, publiken sitter på land i området via Brygg Club & Café och Bryggargatan

EN FLOTTE
Det är enkelt men fullkomligt galet. Riskfyllt men välgrundat. Det är en kombination av underbara saker: Några av Sveriges stora artister. En specialbyggd flotte ankrad i Skellefteälven. Fyra flytande konserter helt gratis för alla som vill lyssna.

EN FLOTTE är ett unikt koncept som bevisar att det verkligen går att vara modig. Att vi som vill tillsammans kan få det att hända, och skapa ännu fler anledningar att komma hit. Fler orsaker att stanna kvar. Upplevelser utöver det vanliga.

EN FLOTTE vill maximera potentialen hos Skellefteås bästa sida, älvsbrinken vid Bryggarbacken, och den känsla som bara kan infinna sig under ljusa sommarkvällar.

EN FLOTTE är möjligt tack vare människor och företag som brinner för att skapa energi och nya attityder till kultur och evenemang i Skellefteå, och som tror på samarbete som nyckeln till framgång.

Vi är otroligt stolta och tacksamma för våra samarbetspartner för En Flotte 2017:
Skellefteå Kraft​, Maxi ICA Stormarknad Skellefteå, Electrolux Home – Skellefteå, No Plan B, Skelleftebygg, Bryggargatan, Caverion Sverige​,Value & Friends, Stadskällaren​, BRYGG CLUB & CAFÉ​, Krux, Skebo – Skelleftebostäder AB, Trästockfestivalen, Quality Hotel Skellefteå Stadshotell​, PwC i Skellefteå​, Scandic Skellefteå, Skellefteå Airport​, Visit Skellefteå, HyresButikenFor Events AB​, Henson #skellefteåljuduthyrning#eltechskellefteå #PacsOnPapperspartneriNorrAB #advokatkaiding#brokkskellefteå

Fri entré.

Tips på caféer och restauranger i närheten av En Flotte
Brygg CC
Bryggargatan Restaurang & Bistro
Kajplatsen Restaurang & Café

Öppettider

25 jul, 2017 - 25 jul, 2017
Tisdag 20:00 -