Skellefteå Kraft tältet- Folkfesten

Var
Vitberget området
24 mar

Besök oss på festivalområdet lördag 24 mars klockan 10 – 17. Barn och ungdomar kan utmana lokala idrottsprofiler i en rafflande omgång av bordshockey. Passa även på att bryta arm
med den flerfaldiga världsmästarinnan Heidi Andersson.

Vi berättar också om Zero Sun – ett av Sveriges mest spännande energiprojekt.

Heidi Andersson, elvafaldig världmästare i armbrytning, finns hos oss under hela dagen. Förutom sin framgångsrika armbrytarkarriär har hon varit programledare för Miljöhjältarna i SVT och har målsättningen att hon och hennes familj ska vara fossilfri 2025.

Var med och tävla om en övernattning i Zero Sun-huset. Du kan också vinna biljetter till Exploratoriet, Skellefteå AIK och andra event i Skellefteå.
På plats har vi idrottsprofiler från några av de sjuttiotal sponsorsamarbeten vi har varje år. Tillsammans skapar vi energi!
Program
10.00 Sunnanå SK. Utmana Sunnanås tjejer Jessica Sikström, Caroline Lohman och Frida Stenmark i bordshockey.
11.00 Skellefteå FF. En trio från Skellefteå FF är laddad för match i bordshockey.
12.00 Vårt senaste projekt är ingen solskenshistoria. Fredrik Jonsson, Skellefteå Kraft berättar om Zero Sun, ett självförsörjande hus som byggs just nu vid foten av Vitberget.
14.00 Morön BK. Ta chansen att upptäcka om Elin Johansson, Sussie Nilsson och Olivia Holm från Morön BK är lika flinka med pucken som med bollen.

Aktuellt program finns på skekraft.se/sm-veckan.

Öppettider

24 mar, 2018 - 24 mar, 2018
Lördag 10:00 - 17:00