Evenemang du inte får missa!

KOMPLETT EVENEMANGSKALENDER

Klicka här för att se hela Skellefteås kalendarium. Här hittar du stora och små evenemang, föreställningar och utställningar runt om i Skellefteå. Mycket nöje!

Till kalendariet
Shape
20/10 - KULTURHUSETS FÖRSTA SPADTAG

Nedräkningen har börjat! Dags att ta första spadtaget för kulturhuset och det som ska bli världens högsta träbyggnad! Varmt välkomna.

Läs mer
Shape
150 kr
23/10- ALFHILD AGRELL´S ARV

Tre passionerade tolkningar om allas lika värde. Norrdans hänför med ett trippelprogram av fysiskt krävande dans och nyskriven musik. Alfhild Agrell’s starka och tragiska berättelser ur ”En Lappbok” har gett inspiration till tre koreogr [...]

Boka nu
Shape
250 kr
24/10 - MATTIAS ALKBERG

Alla är sämst med Mattias Alkberg. Två akter där Alkbergs musik från sina 15 år som soloartist löper som en röd tråd.

Boka här
Shape
Från 590 kr
27/10 - SKELLEFTEÅ IDROTTSGALA

För första gången arrangeras Skellefteås egna idrottsgala! Ett tillfälle för idrottsutövare, föreningar, klubbar och näring att uppleva en afton där den lokala idrotten hyllas.
Skellefteås idrottsgala är ett arrangemang som rikta [...]

Läs mer
Shape
300 kr
2-4/11 - SKECON

SkeCon är ett event som erbjuder allt från animevisning, tv-spel, karaoke, brädspel, lekar, pyssel, föreläsningar, utställningar och workshops. Fokus ligger på cosplaytävling (cosplay betyder på engelska costume play, och är helt enkelt att folk klär ut sig till karaktärer från diverse serier).

Läs mer
Shape
Från 595 kr
9-10/11 - BJÖRN SKIFS

Han har hunnit fylla 70 år och alla hans skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar han även med publiken på en resa genom sin mer än 50-åriga karriär, live på scen, runt om i Sverige. Hösten 2018 turnerar Björn Skifs med nya föreställningen ”Bitar ur mitt liv”.

Boka nu
Shape
Från 140 kr
1-17/11 KvinnORKAn

En berättelse om kvinnogöra och superkrafter. För mormödrar, farmödrar, mammor och drömmare.
Av och med Matilda Kjellmor.

Boka nu
Shape
380 kr
17/11 THE KING`S SINGERS – GOLD

The King`s Singers, som bildades i maj 1968 av sex medlemmar i kören vid King`s College i Cambridge, fyller 50 år i år och det firas med en världsomfattande konsertturné under namnet GOLD, ett trippel-album och en bok. Vokalgruppen, som best [...]

Boka nu
Shape
495 kr
23-24/11 - MAMMAS NYA KILLE

Göm chokladasken, förankra julgranen i taket, dubbelkolla att du har jordfelsbrytare och glöm levande ljus för nu plingar det på dörren, Mammas Nya kille firar jul på måfå.

Boka nu
Shape
295 kr
17/11 - 5/12 - HASSEÅTAGES JULAFTON

Maffig hyllningsföreställning fylld av julstämning, upptåg, humor, skönsång, nostalgi och självklart julens alldeles egen Karl Bertil Jonsson.

Boka nu
Shape
Från 130 kr
SKELLEFTEÅ AIK

Gul och svart i själ och hjärta! Ishockey handlar om känslor. Om stora känslor som kärlek, sorg och ibland obeskrivlig lycka.

Boka nu
Shape
Från 485 kr
23/2 - ELVIS, CASH, THE KILLER & ME

Goda nyheter till dig som gillar ljudet av rockens rötter! Elvis, Cash, The Killer & Me – med Brolle i spetsen – åker på arenaturné nästa vinter. Med en stor ensemble och band kommer publiken att bjudas på en föreställning sprängfylld [...]

Boka nu
Shape
ARRANGERA I SKELLEFTEÅ

Är du en arrangör av evenemnag eller funderar du på att bli? På Visit Skellefteå hjälper vi dig med kontakter till olika arenor, erbjuder rådgivning och coaching för att ni ska kunna genomföra ett så bra arrangemang som möjligt.

Läs mer
Shape