Evenemang du inte får missa!

KOMPLETT EVENEMANGSKALENDER

Klicka här för att se hela Skellefteås kalendarium. Här hittar du stora och små evenemang, föreställningar och utställningar runt om i Skellefteå. Mycket nöje!

Till kalendariet
Shape
Gratis
11-17/2 SKELLEFTEÅ PRIDE

En vecka som hyllar mångfald och olikheter, rätten att vara den man är och den vill vara; och rätten att älska den man vill.

Läs mer
Shape
295 kr
15-16/2 IMPROVISERAD MELODIFESTIVAL

Missa inte denna fest på ett fullsatt Nordanå! På begäran greppar UngHästen tillsammans med inbjudna gäster än en gång micken och improviserar publikens titelförslag.

Boka nu
Shape
Gratis
15-16/2 - ISVAKS POESI & VINTERSIM

I mitten av februari, när vintern är som häftigast hyllas mörkret och kylan i Skellefteå. Anmäl dig till årets badutmaning senast 31 januari! Varmt välkommen till Vintersim i Skellefteå, med isvakspoesi & invigning.

Läs mer & anmäl dig
Shape
495 kr
22/2 LOUISE HOFFSTEN

Att leva upp till beskrivningar som folkkär och Sveriges bluesdrottning är det få artister som kan bära. Louise Hoffsten förtjänar och lever upp till dem båda.

Boka nu
Shape
Från 485 kr
23/2 ELVIS, CASH, THE KILLER & ME

Goda nyheter till dig som gillar ljudet av rockens rötter! Elvis, Cash, The Killer & Me – med Brolle i spetsen, på Skellefteå Kraft Arena!

Boka nu
Shape
Från 150kr
28/2 PREMIÄR - LORANGA, MASARIN & DARTANJANG

Välkommen till ett somrigt, stressfritt, reggaedoftande häng med världens skönaste familj där lek, infall och tokerier går om vart annat. För alla mellan 5-105 år!

Boka nu
Shape
370 kr
3/3 TOMAS ANDERSSON WIJ

Nu presenterar TAW en längre vårturné. Publiken får uppleva en av landets främsta berättare i det avskalade format som många av hans största fans tycker passar honom allra bäst.

Köpa nu
Shape
Från 120kr
CONTEXT - 15/3 LANDSKYRKAN - 16/3 BURTRÄSK KYRKA

Context kommer åter till Skellefteå med sin färgsprakande föreställning med Tro, Pop och Kärlek.

Boka nu
Shape
Från 595 kr
15/3 LABERO INFLAME

Labero Inflame, featuring Rackartygarna. Joe Labero har tagit Las Vegas med eldstorm. Nu laddar han för en ännu häftigare show – med världspremiär i Sverige. Laberos magiska värld kommer att fylla arenorna med eldsprutande världsartister och Sveriges mest populära extremsportgäng – YouTube-fenomenet Rackartygarna.

Boka nu
Shape
Från 394kr
22/3 TOMMY NILSSON

Upplev Tommy Nilssons stora, omfångsrika och kraftfulla röst i vackra Burträsk kyrka. Här får publiken lyssna till de omtyckta balladerna Allt som jag känner, Öppna din dörr, En dag och Amelia men också andra sånger som passar i den stämningsfulla miljön.

Boka nu
Shape
Från 470kr
24/3 SÄKERT

Förra året turnerade Säkert med ett stort gäng och spelade bland annat på Trästockfestivalen. Nu vilar bandet lite efter två intensiva år, men gör ett undantag med två vårspelningar på platser de väldigt gärna vill spela på och ett av dom är Nordanåteatern i Skellefteå. En mindre uppsättning för sittande publik - lite mer int [...]

Boka nu
Shape
370 Kr
29/3 SANDRO CAVAZZA

Under 2018 var Sandro Cavazza den röst som streamats absolut flest gånger på Spotify i Sverige! Han har dominerat topplistor som soloartist och i flera olika konstellationer tillsammans med Avicii, Kygo och Estrad. Nu kommer han åter till Skellefteå.

Boka nu
Shape
18/5 NORRLANDS VÄLGÖRENHETSKONSERT

Välkommen på en konsertkväll för en god sak - att minska hunger i Malawi. Norrlands största välgörenhetskonsert arrangeras på Skellefteå Kraft Arena. På scenen Shirley Clamp, Sonja Aldén och Martin Almgren. Kvällen gästas även av fle [...]

Boka nu
Shape
28/6 MIRIAM BRYANT - STADSFESTEN

En av de starkast lysande stjärnorna på svenska pophimlen räknar först med att släppa ny musik under våren, för att sedan ge en exklusiv konsert under Stadsfesten fredag 28 juni ... hur magiskt kan inte det bli?

Boka nu
Shape
615 kr
26/7 TRE KONSERTER - EN KVÄLL

Tre konserter på en kväll, och för en och samma biljett! Bo Kaspers Orkester, Seinabo Sey och Timbuktu & Damn kommer till Nordanå och Skellefteå. Välkomna till en fantastisk kväll med bra musik!

Boka nu
Shape
565 kr
17/8 LALEH

Laleh gör en spännande konsertkväll vid Stadsparksområdet i Skellefteå. Hon släpper ett nytt album under våren 2019 och ger sig sedan ut på en sommar- och höstturné där det nordligaste stoppet blir i Skellefteå.

Boka nu
Shape
ARRANGERA I SKELLEFTEÅ

Är du en arrangör av evenemnag eller funderar du på att bli? På Visit Skellefteå hjälper vi dig med kontakter till olika arenor, erbjuder rådgivning och coaching för att ni ska kunna genomföra ett så bra arrangemang som möjligt.

Läs mer
Shape